You are using an outdated browser. For a faster, safer browsing experience, upgrade for free today.
WD

Laden...

Praktische informatie


De duur van een performance ligt tussen de zeven en tien minuten. Een viertal performances worden bij elkaar gezet in één route. Elke route krijgt een kleur toegewezen, duurt gemiddeld een uur en start en eindigt op het festivalterrein. Het heeft een kleinschalige opzet, wat betekent dat er maximaal 20 plekken zijn per route. Samen met een routebegeleider worden de locaties te voet of met de fiets bezocht. We raden aan om uw eigen fiets mee te nemen, dat fietst toch het lekkerst. Geen fiets? Geen zorgen, dan hebben wij die voor je klaarstaan.

Kaartverkoop

Op 15 mei komen de studenten naar Norg om hun performance te ontwikkelen op locatie. Pas vanaf dat moment weten we welke student op welke locatie komt en in welke route. Kaartjes voor een route kunnen vanaf 22 mei gereserveerd worden. Een kaartje voor een volwassene kost €6,00 en voor kinderen onder de 12 jaar oud €3,50. De fietsen bij een fietsroute zijn toegankelijk voor iedereen en zitten geen kosten aan verbonden. Kaarten kunnen ook ter plekke op het festivalterrein gekocht worden maar vooraf reserveren wordt aanbevolen.

Reserveren

Festivalterrein

Festival Worteldagen vindt plaats in het oude dorpshuis van Norg. Het terrein wordt met grote zorg ingericht en aangekleed in het thema: WeesEcht. Het krijgt de bestemming van een ontmoetingsplaats tussen studenten, nieuwe makers, familie, vrienden, vrijwilligers, bekenden en bezoekers. Tevens een plek om neer te strijken, kaartjes te kopen, een drankje aan de bar of bij mooi weer op het terras. Het festivalterrein is het start- en eindpunt van elke route.


Adres - Dorspshuisstraat 1, 9331 AX Norg

Openingstijden
Maar er is meer

Opening Worteldagen

Ieder jaar is er een feestelijke opening die wordt verzorgd door de kinderen van basisschool De Hekakker in Norg. Onder begeleiding van kunstenaars maken alle kinderen een onderdeel van een groot gezamenlijk kunstwerk. Dit kunstwerk is te zien als eyecatcher op het festivalterrein en heeft betrekking op het thema. Daarnaast wordt er met een theaterdocent een korte voorstelling gerepeteerd met een groep kinderen. Deze voorstelling wordt gepresenteerd op de opening van Worteldagen. De opening is voor iedereen toegankelijk en begint om 19:30 op het infopunt.

Kindervoorstelling

Als randprogrammering biedt Worteldagen voor net afgestudeerde makers een podium om een kindervoorstelling te ontwikkelen. Voor jonge makers is het soms lastig om een podium te vinden en daarom biedt Worteldagen een plek aan om een idee tot werkelijkheid te brengen. In de afgelopen jaren van de Worteldagen zijn er meerdere voorstellingen ontwikkeld die vervolgens op andere festivals en evenementen zijn doorontwikkeld en gepresenteerd. Zou je een voorstelling willen maken voor Worteldagen? Mail dan naar info@worteldagen.nl

©   WD23 Bonhagen products