You are using an outdated browser. For a faster, safer browsing experience, upgrade for free today.
WD

Laden...

Locatie theater

De duur van een performance ligt tussen de zeven en tien minuten. De organisatie van festival Worteldagen brengt een viertal performances bij elkaar, die zowel inhoudelijk als logistiek, bij elkaar passen. Dit heet een route. Het volgen van een route duurt een uur, deze start en eindigt op het festivaltterein. Het heeft kleinschalige opzet, met een maximum aan bezoekers van 15 per route. De routes worden, te voet of met de fiets, onder begeleiding van een gids bezocht. We raden aan om uw eigen mee te nemen, dat fietst toch het lekkerst. Geen fiets? Geen zorgen, dan hebben wij die voor je klaarstaan.

Kaartverkoop

Kaartjes voor een route kunnen vanaf woensdag 25 mei gereserveerd worden. Een kaartje voor een volwassene kost € 6,00 en voor kinderen onder de 12 jaar oud € 3,50. De fietsen bij een fietsroute zijn gratis. Kaarten kunnen ook ter plekke op het festivalterrein Kunsterf Norg gekocht worden, maar reserveren wordt aanbevolen.

Festivalterrein Kunsterf Norg

Festival Worteldagen vindt plaats op het Kunsterf Norg. Het terrein wordt met grote zorg ingericht en aangekleed in het thema: Tijdloos. Het krijgt de bestemming van een ontmoetingsplaats tussen studenten, nieuwe makers, familie, vrienden, vrijwilligers, bekenden en bezoekers. Tevens is het een plek om neer te strijken, kaartjes te kopen of een drankje aan de bar te doen. Kunsterf Norg is het start- en eindpunt van elke route.

Route indeling

Op 23 mei komen de studenten naar Norg, dan weten we welke student op welke locatie komt en in welke route. Vanaf 25 mei kan er gereserveerd worden.

Wil je weten welke student van welke opleiding in welke kleur route speelt? Bekijk dan de route indeling per opleiding.

Wil je nu reserveren klik dan op de button.

Reserveren
Maar er is meer

Kindervoorstelling

Het verhaal van poppenspelers-familie Capaldi. Een avontuurlijke voorstelling over een nieuw leven opbouwen, veerkrachtig zijn en hopen op een betere toekomst. Denise Beekman gaat op onderzoek naar de Capaldi's (haar eigen familie) die in de vorige eeuw vanuit Italië in Amsterdam neerstreken.
Tijdens de Pinkserdagen zal de voorstelling op 4, 5 en 6 juni 2 keer per dag te zien zijn.
Locatie Kunsterf Norg.

Opening Worteldagen

OBS de Hekakker verzorgd onder begeleiding van professionals een knallende opening van het festival. Vrijdag 3 juni om 19.30 wordt het 'Tijdloze' kunstwerk onthult met een aantal tijdgerelateerde teksten. Renske Bult, beleidsmedewerker van de gemeente Noordenveld zal met een korte speech Festival Worteldagen formeel openen. Daarna gaan alle routes om 20.15 uur tegelijk in première.

©   WD22 Bonhagen products